Snart nytt år!

Fredag! Och på måndag är det nya året runt hörnet! herregud! Ett till år som bara flugit förbi. Vad har ni haft för mål detta året ? stora mål? små Mål?

Jag har nog faktiskt inte haft ett enda nyårs löfte detta året. Men vad mycket jag lärt mig utav mig själv. När jag blev sjukskriven i maj har jag verkligen lärt mig att prioritera om och rätt, att lära mig av vilka personer som ger mig energi och utav dom som tar min energi. Att kunna sätta ner foten när jag tycker något är rätt eller fel. Mitt upp i allt om mig själv hade vi vårt fantastiska bröllop i Gräfsnäs. Detta året har jag även tävlat i MMA 3 gånger. ett silver , ett brons och sista tävlingen kom jag på fjärde plats.

Som sagt detta året har vart ett blandat kompott men som handlat mest om mig själv. Detta nya året kommer jag att fortsätta träna på hur jag är, vem jag är som person. Givetvis fortsätta med min livsstil inom Lchf och fortsätta träna, dessvärre har jag fått MMA förbud tills jag vart på MR då min sjukgymnast befarar att mitt korsband kan vara av i från min senaste tävling. Men mina förhoppningar är att jag ska kunna vara med på terminstarten 12 Feb. Bor ni nära Alingsås tycker jag absolut att ni ska spika in det datumet i almanackan och komma ner tisdag den 12e och 14e feb för att testa på. Inget ni kommer ångra kan jag lova.

Räkningar
Apropå kärlek, nu ska den där kärleken läggas på mina räkningar, hade vart otroligt tråkigt att missa det. Jag är den typen som faktiskt tycker det är kul att betala räkningar, när man liksom blippar in dom på internetbanken från telefonen och så piper det till, som att jobba i affär, haha! Allt ifrån barnens försäkringar till barnomsorg, telefoner, vårt el abonnemang från elbolag göteborg gotaenergi.se . Så glöm nu inte att betala era räkningar nu i all jul och nyår stress och kolla igenom era avtal :)

Hoppas ni får ett grymt bra nytt år!!

❤️
Massa kärlek


min skillnad på ett år.
sep -17 vs dec-18


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *