Tjänster

Mitt erbjudande till Dig är skräddarsydda lösningar på träning allt efter önskemål, behov och förutsättningar. Ge Er personal och Er själva verktyg och möjligheter att främja hälsa, både före, under och efter arbetstid. Jag arbetar med förebyggande, återhämtande och återuppbyggande träning i Lidköping med omnejd. Jag arrangerar även hälsopaket samt Retreater i Sverige och utomlands.

 

Personlig Träning och/eller yoga och meditation.

Ge Dig själv en möjlighet att få träningsupplägg efter dina förutsättningar och behov. Vill du kick-starta din träning med hjälp av en PT tillsammans med bra kostrådgivning här i Lidköping. Jag har även individuell yogaträning för dig som vill gå enskilt och även utöva yoga själv hemma.

Kör även utomhus, enskilt, duo, trio eller större grupp

(max 16 st).

Maila mig Ulrika för en 30 min. konsultation via formuläret under fotot.

 

Massage

Svensk Klassisk Massage som går på djupet när du har smärta, värk samt är stel. Om du har tennisarmbåge eller musarm och behöver få stretch och punktåtgärder samt rådgivning för att få bort värken. Du kan välja en behandlingstid på 30 min, 45 min och 60 min.

 

Jag utför även Gravid Massage på 45 min för dig som är gravid och vill ha massage. Om du har fått värk och smärta i axlar, nacke, mellan skulderblad samt länd- och korsrygg utöver sätet och höfter pga din växande mage.

 

Träning

MammaMage Träning

Vid mamma mage träning som jag döpt till mamma bebis yoga träning är fokus på bäckenbottenträning samt inre muskulatur med långsamma och små rörelser. Lära dig att aktivera din bäckenbottenmuskulatur samt din inre korsett så du får upp din styrka och stabilitet igen efter graviditet och förlossning.

 

Styrketräning

Individuell vägledning, livsstilsprofil, mätning och vägning för referenstal, uppställning av mål och delmål med uppföljningssamtal. Du får instruktioner på teknik in i detalj samt inställningar och ett program som är uppställt efter dina förutsättningar och behov.

 

Hemträning Yoga, HIIT, Tabata

Om du hellre vill ha träningsupplägg att utföra på hemmaplan så går det självklart att ordna! Du får ett träningsupplägg där du tränar mycket med egen kroppsvikt samt ev. verktyg. Tid, dag och plats ordnar du upp hemma hos dej så träningen verkligen blir av för din egna skull.

 

PT i Gruppträning

Gruppträning med personlig tränare kan ordnas i kompisgäng, möhippa, före festen eller kanske med arbetskollegorna. Jag kan instruera i core, yoga, funktionell träning, Crossfit samt utomhusträning som stavgång eller Farmers training där du jobbar i grupp, par eller individuellt med olika kroppsövningar och "naturliga verktyg" som finns i naturen och på lantbruket.

 

Stilla träning & Core

Stilla träning innebär att utföra långsamma rörelser. Det är en optimal träning för att att komma ned i stressnivån i kroppen. Dessutom aktiveras inre muskulatur som stärker de små muskler som finns närmast kotpelaren, leder och skelett på bästa möjliga vis.

Jobbar med bäckenbotten och muskulaturen för att stärka upp efter graviditet, förlossning eller kanske operation och övervikt.

 

Yoga & Meditation

MediYoga och meditation kommer du väcka livsandarna och din livsenergi. Bli mer rörlig och flexibel samt få mer sinnesnärvaro med hjälp av mindfullness.

Jag utför MediYoga samt Livsyoga som båda grundar sig på den kraftfulla Kundalini yogan. Även hormon yoga, gravid yoga, mamma bebis yoga (mamma mage träning) och återhämtande yoga.

Se mer under kurser.

 

 

Hälsa & Form

Rörstrand innergården "Jecko&Jessie"

Lidköping

+45733-166 799

ulrika.woxlin@halsaoform.se

FB Hälsa&Form, livsyoga i lidköping,

medicinsk yoga i lidköping