OM

Hälsa & Form

Rörstrand innegården

Lidköping

 

 

Om...Aum...Ong

Kärt barn har många namn! Ulrika Woxlin heter jag och har arbetat inom förebyggande friskvård i 28 år. Jag är en ödmjuk och lyhörd person samt ständigt novis och gillar utmaningar. Utbildad gruppträningsinstruktör samt styrketräningsinstruktör med kontinuerliga utbildningar inom funktionell träning, styrketräning samt nu sen 2007 cert. internationell yoga- och meditationslärare.

 

Mitt liv kom till en drastisk vändning runt 27 års ålder som gav mig insikten om vad jag skulle fokusera på i livets mening för mig. Det är möten med människor samt att lära ut och ge verktyg samt skapa välbefinnande för kropp, själ och sinne. De tre vägledande affirmationerna som jag lever efter är;

Hälsa, Helhet och Hjärta.

 

När jag fick mitt första barn insåg jag begränsningen av att inte kunna komma iväg och träna som jag brukade eller att finna ett inre lugn lika lätt. Yogan och meditationen med andningen som vägledande motor gav mig kraft under småbarnstiden att orka ha tålamod samt kraft och energi åt mig själv, mina barn och min dåvarande relation. Likaså kände jag inte igen min fysiska kropp gällande bäckenbotten samt ryggslutet vid länden. Den blev svagare och mer skör. Yogan hjälpte mig även där att komma tillbaka med styrkan och kraften.

 

Utöver det så har jag sett till att vidareutbilda mig inom bäckenbottenträning samt stabilitetsträning med egen kroppsvikt. Gick senast hösten 2015 en utbildning inom Mamma Mage träning med Katarina Woxnerud och fått min cert. MammaMage!

 

Jag har utövat yoga i 13 år (2003) inom den kraftfulla kundaliniyoga traditionen som har en gedigen verktygslåda inom yoga samt meditation och olika andningstekniker. Allt för att påverka hela din fysiska, psykiska och mentala kropp, sinne och själ.

Men dessa är mina erfarenheter och det bästa för Dig vet du själv. Så kom gärna och pröva på yoga och meditation i Lidköping Rörstrand!

Se vidare under kurser och workshops!

 

Varma Hjärtans Välkomna!

 

 

+45733-166 799

ulrika.woxlin@halsaoform.se

FB Hälsa&Form, livsyoga i lidköping,

medicinsk yoga i lidköping