MediYoga

MediYoga i Lidköping!

Kör jag from VT 2018 januari. När jag vet mer skriver jag in det på min FB sida Ulrika Woxlin samt STC

 

Kom gärna 15 min innan yogan börjar och senast 5 min innan med respekt för de andra samt för din egen skull. Detta för att komma ner i varv, hitta din plats i rummet så vi kan börja yogan mjukt och lugnt. Ha med dig en vattenflaska med kork för att dricka före, under och efter passet för utrensning. Filtar, mattor, kuddar finns till utlåning för bästa möjliga komfort. Har även stolar för dig som känner att det blir för kämpigt att sitta på golvet. Om du vill ha en egen yogamatta att ligga på eller beställ via mig från yogagrossisten går det bra.

 

Medicinsk yoga, eller som den numer kallas MediYoga, är en form av yoga som är mera terapeutisk samt används inom sjukvården och i rehabiliteringssyfte.

 

Du behöver inte ha utövat medicinsk yoga förut eller vara vig. Oavsett ålder och vitalitet bara du har ett öppet sinne och hjärta! Du kan sitta på en stol eller vara rörelsehindrad och utöva denna yoga. Även för dig med reumatiska problem, artros, hjärtproblem, lungproblem, migrän/huvudvärk, anorexi, bulimi eller helt enkelt vill bli rörligare och friskare.

Fokus ligger på medvetenhets-träning samt färre övningar för mer lyhördhet samt uppmärksamma vad du behöver mest. Du lär dig även det djupa yogiska andetaget samt många andra former av andningsövningar.

Berätta kort om dina ev. krämpor och besvär när du anmäler dig så jag vet mer om dig och dina begränsningar för bästa möjliga resultat. Observera att detta inte utesluter eller ersätter dina nuvarande läkarkontakter eller medicinering. Däremot kan det, och har hjälpt många, förebygga samt öka livskvaliten och välbefinnandet. Läs mer under mediyoga.

 

Anmälan görs i formuläret under kontakt. Ange kursnamn, ditt namn, mobilnummer och mail.

Anmälan är bindande. Vid påbörjad kurs återbetalas ej kursavgiften samt vid sjukdom ska läkarintyg visas upp. Anmälningsavgift betalas innan kursstart för att garantera din plats. Denna skickas via din mailadress. Vänligen titta i din skräppost då det hänt att fakturan hamnat där.

Med reservation för ändringar.

 

 

Varma Hjärtans Välkomna in i värmen!

 

Hälsa & Form

Rörstrand innegården

Lidköping

+45733-166 799

ulrika.woxlin@halsaoform.se

FB Hälsa&Form, livsyoga i lidköping,

medicinsk yoga i lidköping