Mamma Bebis Yoga

Mamma Bebis Yoga träning i Lidköping!

Kör jag from januari 2018 från STC. När och vart det kommer vara anger jag på FB Ulrika Woxlin samt STC.

 

MammaMage träning i Lidköping med inriktning yogaträning tillsammans med din bebis på dennes villkor naturligtvis!

Syftet är att du ska finna och stärka dig både i ditt inre- och yttre vad gäller din fysiska och mentala person. Målet är att du får mycket bra verktyg att stärka dig med basövningar som ser till att bygga upp din styrka, framförallt bålen samt inre core muskulaturen efter din graviditetsmage och din bäckenbottenmuskulatur tillsammans med din bebis och andra i samma situation.

Enskilda sessioner och din personliga träning med mig är att du får mätt djupet, längden och bredden på din diastas. Efter en graviditet så har du en mer delad rak magmuskel samt en försvagad core och bäckenbotten. Här har du tillfället att få hjälp att hitta tillbaka till dina muskler igen. Jag för en anamnes på ditt hälsotillstånd med viktiga livssituationer du är i nu och varit. Det kommer ske kontinuerliga uppföljningar ( 3 st. ingår i priset) med mig för att du ska få vidare övningar som du får göra hemma och som vidareutvecklas allt eftersom du blir starkare. Mötet första gången kommer ta ca 60 min. Uppföljning 30 min. Vid din anmälan så bestämmer vi ett datum direkt för att komma igång med din träning.

 

Anmälan via formuläret under kontakt! Ange kursnamn, dag, ditt namn, mobilnummer samt mail.

Anmälan är bindande då det är begränsat antal deltagare. Anmälningsavgift betalas innan kursstart för att garantera din plats. Denna skickas via din mailadress. Vänligen titta i din skräppost då det hänt att fakturan hamnat där. Påbörjad kurs återbetalas ej. Vid sjukdom visas läkarintyg upp.

 

 

Varma Hjärtans Välkomna in i värmen!

 

Hälsa & Form

Rörstrand innegården

Lidköping

+45733-166 799

ulrika.woxlin@halsaoform.se

FB Hälsa&Form, livsyoga i lidköping,

medicinsk yoga i lidköping