Livsyoga & Kundalini

LivsYoga/Kundalini yoga i Lidköping!

Kör jag from VT 2018 inom STC. När jag vet mer skriver jag det sedan på min FB sida Ulrika Woxlin samt STC.

 

Denna yogaform grundar sig på kundaliniyogan som är väldigt kraftfull med mycket användbara redskap i sin verktygslåda.

Den består av aktiva och stilla meditationer som är både vägledda samt egenledda. Sångmantras som skapar en läkande balans i kroppen ner på cellnivå.

Fysiska, statiska och dynamiska övningar och ställningar som påverkar på det emotionella, andliga och psykiska planet. Likväl stärkande på vårt fysiska plan, både gällande inre- och yttre muskulatur.

Kom gärna 15 min innan yogan börjar för att komma ner i varv, hitta din plats i rummet så vi kan börja yogan mjukt och lugnt. Ha med dig en vattenflaska med kork för att dricka före, under och efter passet för utrensning. En egen yogamatta att ligga på eller beställ via mig från yogagrossisten. Filtar finns till utlåning samt kuddar och yogablock för bästa möjliga komfort. Har även stolar för dig som känner att det blir för kämpigt att sitta på golvet.

 

Anmälan görs i formuläret under kontakt. Välj Söndagar eller Torsdagar (Uppehåll torsdagar HT17).

Anmälan är bindande. Vid påbörjad kurs återbetalas inte kursavgiften samt vid sjukdom krävs läkarintyg. Anmälningsavgift betalas innan kursstart för att garantera din plats. Denna skickas via din mailadress. Vänligen titta i din skräppost då det hänt att fakturan hamnat där.

 

Varma Hjärtans Välkomna in i värmen!

 

 

Hälsa & Form

Rörstrand innegården

Lidköping

+45733-166 799

ulrika.woxlin@halsaoform.se

FB Hälsa&Form, livsyoga i lidköping,

medicinsk yoga i lidköping